Romania Delta Dunarii Complex EGRETA Hidroturism

3 stele

Complex EGRETA Hidroturism

 Murighiol | Delta Dunarii | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Complex EGRETA Hidroturism, Murighiol, Delta Dunarii, Romania

Hotel Complex EGRETA Hidroturism

Egreta Hidroturism se afla intr-o zona retrasa, in mijlocul Deltei Dunarii, la 30 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea pune la dispozitie teren de tenis privat, iluminat, restaurant si studiouri elegante, cu balcon sau terasa.

Unitatile de cazare au aer conditionat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite si balcon sau terasa. Unele unitati de cazare includ chicineta dotata complet, cu frigider si cuptor cu microunde.

Hotel plutitor Delta Marine - amplasat pe canalul cordon litoral (de centura) cam la jumatatea distantei Sulina - Sf Gheorghe in zona cherhanalei Rosulet si a lacului Balanova.
Pentru hotelul plutitor discutam in functie de solicitari, accesul acolo inseamna 90 minute cu barcile noastre rapide de la Murighiol sau sa va preluam de la Sulina sau Sf Gheorghe (30 minute)

Restaurantul de la Egreta Hidroturism serveste specialitati din peste si mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Proprietatea ofera mic dejun bogat zilnic. In timpul verii, puteti sa luati masa pe terasa sau sa va relaxati in gradina din jur. Complexul Egreta pune la dispozitie bar care serveste o gama de bauturi.

La cerere, proprietatea poate organiza o gama larga de excursii cu barca cu ghid, precum si excursii de pescuit sau de observare a pasarilor.

Serviciile de transfer de la/la Murighiol sunt oferite la un cost suplimentar. In sat exista o parcare privata cu plata. Tulcea este la 45 km de Murighiol.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences