3 stele

Ahilea

 Balchik | Balchik | Bulgaria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Ahilea, Balchik, Balchik, Bulgaria

Hotel Ahilea

Oferind o piscină în aer liber cu șezlonguri și bar, precum și unități de cazare cu aer condiționat, Ahilea este o proprietate de 3 stele care se află în Balchik, la 300 m de plaja The Palace. Activitățile de agrement din timpul zilei și programele de divertisment de seară satisfac gusturi diverse. La proprietate sunt disponibile servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Camerele oferă faciliățile necesare pentru un sejur relaxant: aer condiționat, televizor, seif. In plus, serviciul de room-service este disponibil pentru cei care doresc să comande în cameră masa sau diverse băuturi. Baia este prevăzută cu duș. Curățenia se asigură zilnic. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane. Proprietatea are în ofertă și camere pentru nefumători.

Ahilea pune la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Barul de la Ahilea oferă zilnic diverse băuturi alcoolice și răcoritoare. In plus, clienții au la dispoziție o cafenea unde pot savura diverse delicatese și specialități din cafea. Meniuri pentru diete speciale și o zonă de picnic sunt puse la dispoziție pentru cei interesați.

Oaspeții au la dispoziție piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar unde se pot relaxa în compania unei băuturi alcoolice sau răcoritoare. În cadrul proprietatății există o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

Activitățile de agrement de la proprietate sunt variate și satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot juca tenis de masă, darts, biliard. Alte opțiuni de petrecere a timpului liber sunt badminton, camera de jocuri electronice. De-a lungul zilei, echipa de animatori de la proprietate este prezentă cu diverse momente de entertainment. Seara, oaspeții cazați la Ahilea se pot bucura de spectacole cu muzică live și alte show-uri interesante.

Iubitorii de sport pot practica la proprietate aerobic. Călătorii activi au posibilitatea de a practica snorkelling în zonă sau de a merge în tururi cu bicicleta.

Facilitățile pentru juniori fac ca Ahilea să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV, cărți, dvd-uri, jocuri și puzzle-uri.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Serviciul de spălătorie este disponibil de asemenea.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 32 km. Proprietatea poate organiza transfer la cerere, contra cost, de la sau la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Ahilea sunt: Palatul reginei Maria - 200 m, Botanic Garden Balchik - 300 m, Aqua Park Albena - 7,7 km.


Restaurante:
Ahilea - Bucătărie: europeană, Meniu: bufet

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Ahilea, Balchik, Balchik, Bulgaria

Terasă
Aer condiționat
Grădină
Tenis de masă
Restaurant
Biliard
Bar
Camere pentru nefumători
Închirieri auto
Cameră pentru bagaje
Badminton
Piscină pentru copii
Darts
Bufet pentru copii
Cafenea
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Piscină cu vedere panoramică
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Tururi cu bicicleta
Animatori
Divertisment de seară
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Sală de conferințe - cu plata
Canale TV pentru copii
Bar la piscină
Ciclism
Muzică/ spectacole live
Aerobic
Tv în spațiile comune
Accesibil cu scaunul cu rotile
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Zonă de picnic
Business centre - cu plata
Jucării pentru piscină
Meniuri pentru diete speciale
Închiriere echipament badminton

Localizare Ahilea, Balchik, Balchik, Bulgaria

Update cookies preferences