3 stele

Tadora

 Eforie Nord | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Tadora, Eforie Nord, Litoral Romania, Romania

Hotel Tadora

Localizare: Hotelul Tadora se afl amplasat in statiunea Eforie Nord, la aproape 300 de metri de trmul mrii si aproape de cea mai intins plaj din Eforie Nord.

Descriere: Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaz pe elementele clasice, dar moderne. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de alb, gri si mov.

Elegant si rafinat, dar in acelasi timp cald si primitor, Hotelul Tadora din Eforie Nord este potrivit atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru artisti si boemi, pentru cupluri ce doresc o atmosfer romantic, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.

Cazare: Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaz pe elementele clasice, dar moderne. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de alb, gri si mov.
O parte din camere au vedere la mare, sunt elegant decorate si atent ingrijite. Puteti alege o Dubl Standard din cele 24 disponibile sau o Dubl Superioar din cele 6 disponibile. Pentru un plus de confort punem la dispozitie 4 apartamente din care 2 apartamente exclusiviste la ultimele etaje al hotelului cu vedere panoramic.
Camera dubla twin: Hotel Tadora Eforie Nord dispune de 3 camere twin fr balcon in suprafat de 17 mp dotate cu birou de lucru, TV, minibar, telefon, conexiune internet wireless gratuit, aer conditionat, baie cu cabin de dus, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, articole de toalet gratuite si sistemul de acces in camer se face pe baza cartelelor magnetice.
Bucurati-v de un somn odihnitor, intr-un microclimat elegant, cu mobilier din lemn masiv in culori plcute si dou paturi twin de 90x200. Tablouri originale, cu tem marin, se regsesc in fiecare camer, oferindu-v un sentiment de bine pe toat perioada sederii.
Poate acomoda maxim 2 adulti.
Camera dubla standard: Camerele noastre au fost atent proiectate, urmrindu-se in principal functionalitatea si confortul oferite oaspetilor nostri.
Bucurati-v de un somn odihnitor, intr-un microclimat elegant, cu mobilier din lemn masiv in culori plcute si pat matrimonial. Tablouri originale, cu tema marin, se regsesc in fiecare camer, oferindu-v un sentiment de bine pe toat perioada sederii la Hotel Tadora.
Cu o suprafat incepand de la 20 mp, camerele duble standard sunt dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuit, telefon, aer conditionat, baie cu cabin de dus, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, articole de toalet gratuite si sistemul de acces in camer se face pe baza cartelelor magnetice.
Camerele au balcon cu spatiu pentru relaxare.
Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani pentru care se poate solicita contra cost un pat suplimentar in camer in limita disponibilittii.
Camera dubla superioara: Aceste camere, dup cum sunt de altfel si denumite, satisfac standardele superioare in ceea ce priveste spatiul si rafinamentul. Cu suprafete pornind de la 23 mp, camerele sunt potrivite pentru o vacant luxuriant, oferind confort, stil si personalitate, intr-un ansamblu desvarsit. Camera are un pat matrimonial si beneficiaz de urmtoarele dotri: birou, TV, telefon, minibar, conexiune wireless la internet gratuit, aer conditionat si sistemul de acces in camer se face pe baza cartelelor magnetice. Camera de baie are cabin de dus, usctor de pr, oglind pentru cosmetic, articole de toalet gratuite si o atmosfer de relaxare minunat. Balconul spatioasei camere ofer o imagine marin si un moment de relaxare. Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani pentru care se poate solicita contra cost un pat suplimentar in camer in limita disponibilittii.
Poate acomoda maxim 2 adulti.
Apartament junior: Atmosfera apartamentelor este una deosebit de cald, ce include mobilierul deosebit din lemn masiv, conferind elegant si subtilitate. Tablourile originale surprind plcut si intregesc atmosfera de elegant a unui hotel de la mare, fr varst, care se adreseaz spiritului. Apartamentul Junior cu o suprafat de 43 mp, este compus din dou dormitoare cu pat matrimonial, dou TV-uri, dou dressing-uri, dou birouri de lucru, dou minibaruri, dou telefoane, conexiunea la internet wireless gratuit si sistemul de acces in camer se face pe baza cartelelor magnetice. Apartamentul are doua camere de baie ce sunt dotate cu cabin de dus, lavoar si vas de toalet. Usctorul de pr, oglinda pentru cosmetica si articolele de toaleta gratuite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastr. Apartamentele Junior sunt situate la nivelul superior al structurii si sunt prevzute cu dou balcoane. Descoperiti relaxarea in apartamentele noastre intr-o not de lux si elegant.
Poate acomoda maxim 4 persoane.
Apartament executiv: Atmosfera apartamentelor este una deosebit de cald, ce include mobilierul deosebit din lemn masiv de culoare alba, conferind elegant si subtilitate. Tablourile originale surprind plcut si intregesc atmosfera de elegant a unui hotel de la mare, fr varst, care se adreseaz spiritului. Apartamentul Executiv cu o suprafat de 43 mp, este compus din dormitor cu un pat matrimonial si un pat single, TV, dressing si comod iar camera de zi este prevzut cu o canapea extensibil de 140Ax200 cm, birou de lucru, masa si patru scaune, minibar, TV, telefon, conexiunea la internet wireless gratuit si sistemul de acces in camer se face pe baza cartelelor magnetice. Apartamentul beneficiaz de doua televizoare, unul in zona de relaxare si unul in dormitor. Camera de baie este dotat cu cabin de dus, lavoar si vas de toalet. Usctorul de pr, oglinda pentru cosmetic si articolele de toalet gratuite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastr. Apartamentele Executiv sunt situate la nivelul superior al structurii si sunt prevzute cu balcon. Ferestrele mari ale camerelor v ofer posibilitatea de a v delecta privirea cu imaginea Mrii Negre si a ambarcatiunilor acostate in larg. Descoperiti relaxarea in apartamentele noastre intr-o not de lux si elegant!
Poate acomoda maxim 5 persoane si la cerere se poate suplimenta cu un pat pliant contra cost in limita disponibilittii.


Restaurant: Restaurantul TADORA a fost conceput pentru a v oferi o experient culinar de neuitat. Fie c vorbim despre buctria utilat dup cele mai moderne standarde, arhitectura de interior, care ofer confort si relaxare sau personalul nostru, toate au un singur scop: satisfactia oaspetelui nostru.
Meniul restaurantului nostru imbin mancruri traditionale romanesti si internationale, servite alturi de vinuri alese si deserturi gustoase. Specialittile noastre zilnice sunt gatite din cele mai bune ingrediente locale, de la pestele din Marea Neagr la condimentele deosebite.
Barul hotelului este deschis de la ora 08.00 pana la ora 23.30, putand savura o butur dintr-o mare varietate de selectii.

Pentru asigurarea unui nivel de confort optim de cazare in interiorul hotelului Tadora nu se fumeaz.



Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences