3 stele

HOTEL DUNAREA

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii HOTEL DUNAREA, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel HOTEL DUNAREA

Descriere camere:

9 Apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibilă) şi dormitor (pat matrimonial – 1.80/1.90), două televizoare LCD, mobilier nou, două grupuri sanitare, două balcoane, uşi noi cu acces pe bază de cartela. În apartament se recomandă cazarea a 2 adulţi + 2 copii sau 3 adulţi + 1 copil. Dimensiunea apartamentului este de 26.48 mp.

61 Camere cu două paturi (0.90/1.90): TV LCD, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartelă, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi cu 1 copil sau 2 adulţi cu 2 copii (pat pliant contra cost). Dimensiunea camerei este de 17.80 mp.

60 Camere cu pat matrimonial (1.40/1.90): TV LCD, răcitor, mobilier nou, uşă cu acces pe bază de cartela, unde recomandăm cazarea a 2 adulţi, deoarece spaţiul nu permite ataşarea unui pat pliant. Dimensiunea camerei este de 14.30 mp.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost, in limita locurilor disponibile, internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje.
Hotelul este renovat complet (2020-2021).

Observaţii

* La orice serviciu solcitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

REGULAMENT HOTEL DUNAREA:
- Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camera de hotel.
- Este interzis in camera si in incinta hotelului, accesul cu animale de companie.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele se efectueaza numai in intervalul 08.00-22.00.
- Toate persoanele care ocupa camera trebuiesc inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitate si reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil.
- Este interzisa tulburarea linstii in hotel.

Servicii:
Incluse in tarif: informaţii turistice, trezirea turiştilor, transmiterea de mesaje, păstrarea bagajelor, internet wirelles, servicii fax.

Locatie:
RO Hotel este situat in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.

Servicii masa:
RO se acorda in unitatea Restaurantul Aurora si Terasa Azur, categoria a II-a, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 35.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 45.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 40.00 Lei/ zi/ persoana.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti);
CAMERA MATRIMONIALA (capacitate maxima 2 persoane)

CAMERA CU DOUA PATURI (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 9 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 14 ani).
- 1 copil intre 0 – 9 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat pliant asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0– 9 ani achita obligatoriu pat pliant;
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 10 – 14 ani achita obligatoriu pat pliant.

APARTAMENT (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 17 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-17 ani ). In apartament se accepta doar persoane care fac parte din aceeasi familie.
- copiii intre 0 – 17 ani nbeneficiaza de gratuitate la cazare;
- al treilea adult beneficiaza de gratuitate la cazare.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences