3 stele

Gruberhof

 Igls | Tirol | Austria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Gruberhof, Igls, Tirol, Austria

Hotel Gruberhof

Hotelul Gruberhof se află in zona de schi Patscherkofel, la 7 km de Innsbruck si la 2 minute de mers pe jos de centrul statiunii Igls. Proprietatea are un patinoar si oferă acces gratuit la internet WiFi in intregul hotel, o terasă si o sală de mic dejun, unde se oferă un mic dejun tip bufet zilnic.

Vara, oaspetii pot inota in lac, pot utiliza locul de joacă pentru copii si pot juca volei pe plajă. Grădina este dotată cu sezlonguri si umbrele. De asemenea, Gruberhof pune la dispozitie saună si lounge bar cu vedere la lac.

Camerele Hotelului Gruberhof oferă vedere la peisajul alpin din jur. Fiecare are mobilier din lemn, zonă de relaxare, TV prin cablu si baie privată.

La mai putin de 10 minute de mers pe jos aveti la dispozitie o partie de sănius si facilităti de tenis. La 100 de metri de proprietate se află statia de autobuz Patscherkofelbahn, care oferă legături către centrul orasului Innsbruck in mai putin de 10 minute. Iesirea de pe autostrada Innsbruck Mitte este situată la 4 km de hotel.

Trambulina de schi Bergisel se află la 15 minute de mers cu tramvaiul de hotel, iar un centru de echitatie este la 5 minute de mers pe jos. La 15 minute de mers cu masina se găsesc mai multe terenuri de golf.


Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare Gruberhof, Igls, Tirol, Austria

Update cookies preferences