Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Evia Grecia

Prezentare Evia Grecia

Evia este una dintre insulele "secrete" pe care grecii le păstrează, este cea de-a doua cea mai mare insulă din Grecia, imediat după insula Creta. Dar pentru cei mai mulți călători străini, Evia este aproape invizibil pe radarul de călătorie. Cu toate acestea, această insulă greacă are tradiții culinare minunate, izvoare termale și situri arheologice interesante. Dar dacă sunteți obosit de baruri, de plaje zgomotoase și șezlonguri împachetate ca sardinele, plajele din Evia, cum ar fi Thapsa și Kalamos, sunt o gură de aer proaspăt. Evia este cu siguranță unul dintre acele locuri care trebuie ad...

Citeste mai mult

Prezentare Evia Grecia


Evia este una dintre insulele "secrete" pe care grecii le păstrează, este cea de-a doua cea mai mare insulă din Grecia, imediat după insula Creta. Dar pentru cei mai mulți călători străini, Evia este aproape invizibil pe radarul de călătorie. Cu toate acestea, această insulă greacă are tradiții culinare minunate, izvoare termale și situri arheologice interesante. Dar dacă sunteți obosit de baruri, de plaje zgomotoase și șezlonguri împachetate ca sardinele, plajele din Evia, cum ar fi Thapsa și Kalamos, sunt o gură de aer proaspăt. Evia este cu siguranță unul dintre acele locuri care trebuie adăugate în lista ta de călătorie.

Vă rugăm schimbați data de intrare/ intoarcere și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa acest formular - Solicită o ofertă personalizată!