4 stele

Piemonte

 Predeal | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Piemonte, Predeal, Romania

Hotel Piemonte



Hotelul Piemonte,situat in statiunea turistica Predeal,pe DN1,clasificat la 4* este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri.Hotelul ofera cazare incepand din anul 2007 in camere confortabile cu vedere la munte.
Hotelul Piemonte se afla situat in centrul statiunii, pe DN1, in imediata apropiere a principalelor atractii turistice din Predeal: Biserica, partiile de ski si gara ( 570 m). Zona este minunata atat pentru a petrece timpul liber in zilele insorite, cat si pentru iubitorii sporturilor de iarna inspirand aerul curat al Muntilor Bucegi.
Hotelul dispune de 62 de spatii de cazare ,dintre care 4 apartamente, iar restul camere duble twin /matrimoniale,superior sau economy.
Restaurantul ofera clientilor produse atat din bucataria autohtona cat si internationala.
La cele doua baruri din incinta hotelului, unul la nivelul receptiei si celalalt ,skybar,aflat la etajul 5 cu o spendida panorama asupra muntilor din imprejurimi clientii pot savura in sunetul unei muzici ambientale un pahar de vin din nobile soiuri romanesti ,o bere rece sau un cocktail elegant.

Tarifele afisate includ parcare si internet WIFI gratuit .













Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

NOUTĂȚI

Articole blog Predeal

Update cookies preferences