3 stele

Hotel Brasov

 Brasov | Brasov | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Hotel Brasov, Brasov, Brasov, Romania

Hotel Hotel Brasov



Hotel Brasov este locul ideal unde puteti sta. De la hotel ajungeti in 5 minute in Centrul Civic si in 10 minute in Centrul istoric al orasului Brasov.
Hotel Brasov 3 stele dispune de:
- 18 camere, respectiv 36 locuri de cazare, din care 12 camere twin si 6 camere cu pat matrimonial, in regim de single sau dubla.Camerele va asteapta cu tot ce este necesar pentru a va oferi un loc familiar: pentru relaxare sau pentru munca.
Fiecare camera este dotata cu cele mai moderne modalitati de comunicare: telefon, internet wireless gratuit, 32 Full HD Led TV.Mobilierul este nou si de calitate, biroul este spatios, iar patul mare si confortabil.
Aerul conditionat va racoreste dupa o zi torida, iar pentru destindere aveti minibar, plin de produse si improspatat zilnic.
Pentru siguranta dumneavostra hotelul este echipat cu sistem de supraveghere video, accesul se face pe baza de cartela magnetica, iar in fiecare camera aveti seif electronic.
Din dorinta de a va face sa va simtiti cel putin la fel de bine ca acasa, Hotel Brasov va asteapta in fiecare camera cu halate de baie, papuci de casa si produse de igiena personala.
Receptie 24 de ore din 24. Personalul calificat, vorbitor de limbi de circulatie internationala sta la dispozitia dumneavoastra. Puteti apela pentru servicii privind bagajele, pentru transfer aeroport, gara, asistenta medicala, catering, servire in camera (cafea, ceai), fax, informatii turistice, trezire, taxi, urgente, servicii de secretariat si mesagerie, etc.
Micul dejun, stil bufet suedez, il puteti servi in fiecare dimineata de la ora 7:00 pana la ora 10:00.
Sala de conferinte de 80 mp este ideala pentru organizarea de trainiguri, conferinte, simpozioane. Sala are o capacitate de pana la 40 de locuri, cu lumina naturala, dotata cu aer conditionat, internet wireless, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare.
Centrul de relaxare va asteapta cu sauna uscata si salon de masaj. Programul centrului este de la ora 8:00 pana la ora 22:00.
Serviciul de spalatorie este disponibil zilnic. Hainele vor fi preluate si apoi duse direct in camera dumneavoastra.
Turistii pot parca masinile in parcarea privata a hotelului, supravegheata video.
Proprietatea ofera o statie de incarcare pentru automobile electrice si hibride plug-in de tip 2(european) de 22kW si 32A.
Hotelul este supravegheat video, camerele sunt echipate cu seif electronic, accesul in camere se face pe baza de cartela magnetica.









Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences