Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 12 hoteluri

Costa Navarino, Grecia

Superb 93 pe bookingcom Hotelul este situat in Costa Navarino una dintre cele mai frumoase si elegante statiuni ale Peloponezului Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza int . . .

Messinia, Grecia

Superb 91 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata locului . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in centrul orasului Kalamata foarte aproape de Primarie intr-o zona foarte animata Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in Kalamata intr-o zona mai linistita la marginea orasului foarte aproape de plaja In aceasta zona apa este foarte limpede si peisajele sunt foarte frumoase Foarte bine pe bookingcom 81 Incepand cu 01012018 va fi introdusa t . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in orasul Kalamata la 10 m de plaja cu blue flag Foarte bine cotat pe bookingcom 79 Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noap . . .

Skafidia, Grecia

Pachetele la acest hotel nu includ transferul aeroport - hotel - aeroport Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turis . . .

Skafidia, Grecia

Hotelul este situat in statiunea Skafidia pe coasta de vest a Peninsulei Peloponez in regiunea Olympia intr-o zona foarte verde si linistita Hotelul este situat pe malul marii iar plaja este cu nisip Excelent pe TripAdvisor Recunoscut pentru servici . . .

Kalamata, Grecia

Fabulos 87 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata locului . . .

Messinia, Grecia

Hotelul este situat la 10 metri de plaja intr-o zona foarte linistita la marginea orasului Kalamata Foarte bine 83 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza int . . .

Costa Navarino, Grecia

Superb 92 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata locului . . .

Kalamata, Grecia
Kalamata, Grecia