3 stele

Infinity

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Infinity, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel Infinity

Situat in statiunea Mamaia Nord, considerata cea mai noua statiune a litoralului romanesc, este un spatiu de cazare nou intrat in circuitul turistic in anul 2018, al carui scop este atragerea turistilor prin oferirea unor servicii de calitate si profesionalism.Aflat la 230 de metri de plaja si doar 3 km de perla litoralului romanesc Mamaia, la intresectia a doua cai de acces principale, respectiv drumul ce leaga Constanta de Navodari si strada cu cel mai mare numar de magazine si restaurante, ajungand pana la promenada ce reprezinta simbolul statiunii, imbinand armonios spatiile de cazare cu plaja generoasa, acoperita cu nisip fin, pe care se pot face plimbari lungi, linistite pe malul Marii Negre, beneficiind de o reala cura helio-marina.
Hotelul, datorita amplasamentului, ofera un sejur linistit turistilor ce doresc sa petreaca o vacanta sau un concediu fara griji pe malul marii, intr-o atmosfera relaxanta, venind in intampinarea turistilor cu un spatiu de cazare modern, curat si confortabil, asigurand servicii de inalta calitate. Dispunem de doua locuri de joaca pentru copii: unul situat la demisolul hotelului, cel de-al doilea aflandu-se langa intrarea in terasa.

Camerele sunt dotate cu baie avand cabina de dus, uscator de par, balcon, telefon, televizor LCD, internet wi-fi, instalatie de climatizare individuala, minibar. Lenjeria se schimba la 3 zile, iar prosoapele la 2 zile. Balcoanele sunt dotate cu masuta si doua scaune.


Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences