Tanzania Zanzibar Riu Jambo (Nungwi)

4 stele

Vacanta Zanzibar
Craciun in Zanzibar

Riu Jambo (Nungwi)

 Nungwi | Zanzibar | Tanzania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Riu Jambo (Nungwi), Nungwi, Zanzibar, Tanzania

Hotel Riu Jambo (Nungwi)

Hotelul Riu Jambo este situat pe coasta de nord a insulei Zanziar, la marginea apelor turcoaz din Nungwi, unul dintre cele mai bune locuri de pe insula pentru a admira apusul incredibil. Intr-un cadru natural frumos, acest Hotelul all inclusive este locul perfect pentru a evada din agitatia vietii de zi cu zi.

Facilitati camere

Construit intr-un stil arhitectural traditional, aceasta statiune pe plaja din Zanzibar, Tanzania, ofera peste 300 de camere elegante, care au fost atent proiectate pentru a va asigura un sejur relaxant. Hotelul Riu Jambo ofera camere duble cu vedere la mare, aceste camere de 32 mp sunt alegerea perfecta pentru oaspetii care doresc sa se trezeasca cu vederi frumoase la mare. Au doua paturi twin (110 x 220 cm), o zona de lounge cu o canapea sau o canapea extensibila, aer conditionat, TV prin satelit, un seif, un ceainic, un mini-frigider si un balcon sau o terasa cu vedere fantastica la mare. Camera dubla superioara cu vedere la mare este spatioasa si confortabila de 33 mp si ofera un plus de lux, cu vedere splendida la plaja Nungwi. Toate cemerele de acest tip au un pat king-size (180 x 200 cm), o zona de lounge cu o canapea extensibila, aer conditionat, un seif, un mini-frigider, un ceainic, TV prin satelit si un balcon sau o terasa cu vedere la mare. Daca va ganditi sa faceti o excursie de familie in Zanzibar, aceste camere spatioase si confortabile de 52 mp sunt optiunea perfecta. Aceste camere de la Hotel Riu Jambo au doua dormitoare cu un pat king-size (180 x 200 cm) si doua paturi twin (110x220 cm), o zona de lounge spatioasa cu o canapea extensibila, aer conditionat, un seif, un mini-frigider, un ceainic, TV prin satelit si o terasa sau balcon.

 

Facilitati hotel

Acest hotel de plaja din Zanzibar este alegerea perfecta pentru familii si cupluri oferind o varietate de activitati, divertisment pe timp de noapte, muzica live si spectacole pentru toate varstele. In plus, exista 4 piscine in aer liber fabuloase, dintre care una are un bar la piscina si este exclusiv pentru adulti. Cei mai mici oaspeti se pot distra de minune in piscina pentru copii sau la clubul pentru copii RiuLand alaturi de echipa de divertisment. Iubitorii de sport au o gama larga de optiuni, inclusiv caiac, paddle surf si scufundari. După ce v-ati bucurat la maximum de vacanta, va puteti reincarca bateriile in Renova Spa cu orice tratament sau masaj care va place. Hotelul Riu Jambo ofera o gama larga de optiuni de luat masa, astfel incat sa va puteti bucura de cele mai bune arome din intreaga lume, de la mancaruri mai traditionale la restaurantul asiatic pana la restaurante internationale cu statii de bucatarie deschisa si restaurante gastronomice a la carte. In plus, puteti vizita diferitele baruri ale hotelului, care ofera aperitive, gustari si bauturi pe tot parcursul zilei, astfel incat sa va puteti bucura de excelentul serviciu all inclusive de 24 de ore de la RIU.

 

Localizare hotel

Hotelul Riu Jambo este situat la varful nordic al insulei Unguja, principala insula a arhipelagului Zanzibar. Este la aproximativ o ora de mers cu masina de aeroport si de capitala insulelor Zanzibar cunoscuta sub numele de Stone Town.

 


Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences