Romania Colibita FISHERMANS RESORT

3 stele

FISHERMANS RESORT

 Colibita | Romania Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii FISHERMANS RESORT, Colibita, Romania

Hotel FISHERMANS RESORT

Colibita este asezata pe Valea Bistritei, intre Muntii Bargau si Calimani, la o altitudine de 900m. Statiunea apartine de Bistrita Bargaului, fiind limitata doar de muntii ce o inconjoara.
Aerul pur reprezinta resursa terapeutica de baza a statiunii. In urma studiului compozitiei aerului s-a determinat valoarea concentraiei maxime de ozon de aici: 90 micrograme/mc - comparativ, valoarea medie in Romania este de 72,6 micrograme/mc.
Acest climat subalpin are un efect curativ asupra afectiunilor cardiovasculare, hipertiroidiene si reumatice, fiind bogat in radiatii ultraviolete si aerosoli cu esente volatile de terebentina.Climatul placut, constant, temperat si lipsit de cureni puternici, cu aerozonat, ofera zonei un caracter echilibrat, tonic si stimulent. Aclimatizarea este usoara la aceasta altitudine.
Camerele duble au intre 18 si 24 mp si dispun de baie proprie. Paturile sunt matrimoniale sau twin. Fiecare camera are mobilier modern, televizor LCD cu cablu TV, acces internet Wi-Fi gratuit. Baia este echipata modern cu cabina de dus, uscator de par siobiecte sanitare de calitate. Toate camerele au vedere la lacul Colibita si la muntii care-l inconjoara. De aici veti putea admira apusuri splendide. Echipate cu toate facilitatile unui hotel modern, camerele noastre asigura confortul necesar pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie relaxanta.
Majoritatea camerelor duble dispun de un fotoliu-pat extensibil. Ideale pentru cuplu sau familie cu 1 copil. Pentru cei care doresc sa se bucure de mai multa intimitatesi confort sporit, punem la dispozitie 16 camere duble premium spatioase, toate cu vedere spre lac si munte, decorate modern si echipate la standard inalt.
Amplasate intr-o zona discreta a resortului, aceste camere ofera poate cea mai buna priveliste asupra lacului si varfurilor Bistriciorul, Dalbidan si Piatra lui Orban.
Fiecare camera dispune de pat matrimonial, fotoliu-pat extensibil, masuta cu fotolii confortabile, acces internet Wi-Fi gratuit, televizor LCD cu cablu TV, baie dotata cu obiecte sanitare premium, incalzire in pardoseala, patio propriu sau terasa foarte generoasa cu vedere la lac si munte. Camerele duble premium au baie proprie dotata modern cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate.
Apartamentele ofera un dormitor si o sufragerie. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, noptiere, masa de scris, comoda cu miniseif, diverse spatii de depozitare, televizor LCD cu cablu TV, terasa cu vedere la lac si muntii din jur.
Sufrageria este dotata cu o canapea extensibila si un spatiu de relaxare.
Apartamentele au baie proprie dotata modern cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate.
Toate camerele sunt cu vedere la lacul Colibita si la muntii care-l inconjoara. Echipate cu toate facilitatile unui hotel modern, apartamentele noastre asigura confortul necesar pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie relaxanta.
Recomandam apartamentele pentru familiile cu mai multi copii sau pentru cei care pretuiesc confortul.




Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare FISHERMANS RESORT, Colibita, Romania

NOUTĂȚI

Articole blog Colibita

Update cookies preferences