3 stele

HOTEL VICTORIA

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii HOTEL VICTORIA, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel HOTEL VICTORIA

"TOMBOLA PRIMAVERII"!
Campania va avea pe toate canalele de vanzare (agentii de turism, site hotel- on line, facebook , etc)aceeasi imagine unica de promovare pe care o regasiti in attach.
Conditii de participare:
Pentru a putea fi inscris la prezenta campanie, participantii trebuie sa respecte urmatoarele:
- sa achizitioneze si sa achite integral un sejur de minim 5 nopti pentru sezonul 2022 la Hotel Victoria ,Mamaia prin programul Inscrieri Timpurii 10% reducere (pana la 31.03.2022) prin toate canalele de rezervare - on line- site hotel, agentie de turism, direct la receptie ,etc.
- cei ce nu vor respecta regulamentul vor fi eliminati din concurs.
Premiile acordate sunt:
Trei sejururi identice cu cele achizitionate in 2022 oferite de hotel si in sezonul 2023. Castigatorii nu au dreptul si nu pot cere contravaloarea in bani pentru premiile constand in vacante. Castigatorii nu au dreptul de transmitere (catre o alta persoana) a premiului castigat si totodata nu au varianta schimbarii datelor de check-in ale vacantei!
Desemnarea castigatorilor se va face in data de 15.04.2022 prin intermediul motorului random.org!
Numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina de facebook Hotel Victoria Resort , Mamaia. Acestia vor fi contactati de un reprezentant al hotelului pentru a intra in posesia confirmarilor premiilor.Participarea atrage de la sine acceptul implicit,integral , expres si neeechivoc pentru utilizarea datelor cu caracter personal si publicarea intregului nume castigator atat pe pagina si site-ul hotelului cat si prin agentiile de turism partenere. Participa la extragere persoanele care respecta integral, prevederile de mai sus.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, balcon, uscator de par, mocheta, telefon.

Camerele duble superioare au mobiler nou si bai renovate. Sunt situate la etajele 8 si 9.

Duble Family: acestea sunt situate la etajul 1 sau parter. Sunt camere fara balcon, amplasate pe partea de nord si sud, au cate o canapea extensibila.
Capacitatea maxima este: 2 adulti+ 2 copii sau 3 adulti.

Duble Economy: sunt situate la etajul 1 sau parter, amplasate pe partea nord, sunt camere cu balcon dar au vederea catre zidul constructiei situate langa hotel.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - Victoria (600 locuri), terasa (100 locuri) in vecinatatea gradinii de vara, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet -wi-fi, pastrare obiecte de valoare, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie, bar de zi, aer conditionat in restaurant si hol, terase acoperite si o generoasa gradina de vara.

NOU!!! Accesul la PISCINA este GRATUIT doar pentru turistii care au achizionat pachete cu ALL INCLUSIVE, printr-o rezervare facuta in prealabil la receptia hotelului, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

Observaţii
* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Camerele in regim Single vor fi valorificate doar in lunile mai, iunie si septembrie.

Este permis accesul animalelor de companie, la cerere.
Animalele de companie vor beneficia de meniu in camera, la tariful de 100 Lei/noapte, accesul acestora, în restaurante ori în celelalte puncte de preparare ori servire a produselor alimentare, din cadrul hotelului (terasă, bar, bucătarie), fiind strict interzis !

Locatie:
RO Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.

Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

Politici:
RO DESCRIERE REGULI:
1.Ziua hotelieră începe la ora 18:00 (ora de la care camera poate fi ocupată/check-in).

2.Ziua hotelieră se termină la ora 12:00 din ziua succesivă check-in-ului (ora la care trebuie eliberată camera/check-out). Dacă depășiți această oră, veți fi taxat pentru încă o noapte de cazare.

3.În cazul în care ați achiziționat un sejur prin intermediul unei agenții de turism, vă rugăm să verificați dacă numele dumneavoastră, datele de check-in si check-out și planul de masa pentru care ați optat sunt precizate corect pe voucherul emis de către agentul de turism.
Servirea meselor în regim bufet se face între anumite ore:
Mic dejun 07:30 – 09:30;
Dejun 12:30 – 14:30;
Cina 19:30 – 21:30.

4.Toti turistii cu allinclusive vor avea sezlongurile asigurate pe plaja in functie de numarul camerei. Primele randuri de pe plaja vor fi rezervate pentru camerele superioare ( etajele 8 si 9) si apartamente.

5.Clienții care achiziționează pachete „demipensiune” sau „all inclusive” vor primi la recepție brățări de identificare, începând cu ora 18.00 în ziua check-in-ului. Numai în baza acestor brăţări este permis accesul la bufet, în restaurant, la barul de pe terasă, la celelalte facilităţi gratuite/incluse din cadrul resort-ului.

6.Pentru a evita aglomerația, accesul în restaurant se va face în serii. Locurile la masă vor fi repartizate în funcție de numărul camerei. Pe parcursul întregului sejur, turiștii vor avea același loc.

7.Din motive ce privesc siguranța și sănătatea oaspeților noștri, vă facem cunoscut faptul că produsele alimentare și băuturile incluse în pachetele noastre sau comandate a la carte se vor consuma numai în incinta Restaurantului Victoria.

8.Ținuta de plajă este strict interzisă în incinta hotelului și în restaurant.

9.În fiecare cameră există o fișă de inventar pe care vă rugăm să o verificați la preluarea camerei. Obiectele lipsă vor fi anunțate la recepție.

10.Deteriorarea de către turiști a oricărui obiect de inventar atrage după sine răspunderea financiară la valoarea afișată atât la recepție, cât și în lista de inventar a camerelor. Nu este permisă scoaterea din hotel a obiectelor de inventar, ca de exemplu prosoapele, cearceafurile etc.

11.NU EXISTĂ FRIGIDERE ÎN CAMERE, CI NUMAI RĂCITOARE DE TIP MINIBAR, ACESTEA NEFIIND ÎN MĂSURĂ SĂ PĂSTREZE ALIMENTE, cu atât mai puțin păstrarea alimentelor pentru sugari și copii mici. Având în vedere că nu sunt condiții de păstrare în echipamente cu regim termic controlat, ACCESUL ÎN HOTEL CU ALIMENTE SAU BĂUTURI DIN EXTERIOR ESTE INTERZIS!

12.În camerele duble pot fi cazate maxim 2 persoane adulte și un copil de până la 10 ani în același pat cu părinții. Pentru al doilea copil sub 10 ani se va achita 50% din valoarea pachetului achiziționat de adult. Pentru copiii cu vârsta între 10 și 16 ani se va achita 70% din valoarea pachetului achiziționat de adult. Persoanele peste 16 ani vor achita valoarea integrală a pachetului achiziționat de adult.

13.Accesul cu animale de companie este permis la cerere pentru costul suplimentar de 55 lei/noapte. Eventualele pagube se vor taxa suplimentar acestei taxe. Animalele de companie vor beneficia de o surpriza/meniu in camera, accesul acestora in restaurantele ori in celelalte puncte de preparare ori servire a produselor alimentare din cadrul Resort-ului(terasa, bar,bucatarie), fiind strict interzise.

14.În cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turiștilor și nici paza autoturismelor. Parcarea autoturismelor se poate face contra cost în parcarea Resort-ului, în limita locurilor disponibile, sau pe locurile de parcare publice, proprietatea Primăriei Municipiului Constanța.

15.Activitatea teraselor și restaurantelor din jurul hotelului nu se află sub administrarea hotelului, fiind activități private independente. Respectarea de către aceste terase a normelor și regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivală este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputând fi răspunzător de abaterile acestora, depășirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limită convenite. Administratia hotelului face toate eforturile să impună regulile generale.

16.Accesul la PISCINA este GRATUIT doar pentru turistii care au achizionat pachete cu ALL INCLUSIVE , printr-o rezervare facuta in prealabil la receptia hotelului, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

Servicii masa:
RO se asigura in restaurantul Victoria, catergoria 3 stele.

Masa se poate servi între orele:
• Mic dejun: 7.30 – 09.30
• Pranz: 12.30 -14.30
• Cina: 19.30 -21.30
• Snack: 17:30 – 18:30
În lunile mai, iunie și septembrie masa se va servi sub formă de bufet sau a la carte, în funcție de numărul de turiști din hotel.
În lunile Iulie si August se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune nefiind acceptate în acest interval!
Turiștii care achiziționează pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu brațara specifică fiecărui pachet. Numai pe baza acestor brațări se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plajă. În cazul pierderii brațării, turistul va achita contravaloarea pentru înlocuire. Demipensiunea constă în mic dejun și prânz sau cină și băuturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se optează în momentul check in-ului la recepție, orice modificare ulterioară nemaifiind posibilă.

Turistii care vor achizitiona pachete doar cu mic dejun sau demipensiune (pachete permise doar in lunile-Iunie si Septembrie) vor avea si acces la bauturile de la barul de pe plaja, pe tot parcursul zilei. Bauturile incluse vor fi: cafea,suc/draft/natural si carbogazos, bere/draft, apa minerala/plata/draft, ceai,sangria, limonada.
Intre mese, respectiv in intervalele orare 10:30-12:00 si 15:00-17:00, turistii vor putea servi pe plaja fructe de sezon si snack-uri.
Indiferent de pachetul achizitionat de turisti( cazare cu mic dejun, demipensiune si alli nclusive), vor avea asigurate sezlongurile pe plaja.


PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.

Racitoarele de tip minibar din camere nu au rol de frigidere pentru alimente.

Pachetele All Inclusive includ:
-Masa – în regim bufet – mic dejun, prânz, cina – cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe și înghețată. În lunile mai și septembrie (în funcție de numărul de turiști cazați în hotel) masa se va servi à la carte. Accesul în restaurant se va face numai pe baza brățării de identificare specifică acestui pachet.
-Băuturile alcoolice: bere draft, vin draft – alb/roșu, vodka, whiskey si cognac.
-Băuturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă. Aceste băuturi incluse pot fi servite la barul restaurantului în timpul programului de masă (mic dejun 07:30 – 09:30 / dejun 12:30 – 14:30/ cina 19:30 – 21:30) și ulterior la barul de pe terasă, între orele 09:30 – 23:00.
-Snack-uri între orele 17:30 – 18:30 – acestea se vor servi în locuri special amenajate sub formă de mini-pizza, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului și a terasei.
-Acces gratuit la locurile de joacă situate în complex si pe plaja acestuia;
-Acces gratuit și participarea la toate activitățile desfășurate de echipa de animatori;
-Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
-Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a două sezlonguri și o umbrelă pentru fiecare cameră;
-Acces gratuit la internet wi-fi în complex (camere, recepție, restaurante, bar) și pe plaja acestuia.
-Acces la barul de pe plajă.

Pachetele cu Demipensiune includ:
-Masa – în regim bufet – mic dejun și prânz sau cină – cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe și înghețată. În lunile mai și septembrie (în funcție de numărul de turiști cazați în hotel) masa se va servi à la carte. Accesul în restaurant se va face numai pe baza brățării de identificare specifică acestui pachet.
-Băuturile alcoolice numai în timpul meselor: bere draft, vin draft – alb/roșu;
-Băuturi non-alcoolice numai în timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă.
-Aceste băuturi incluse pot fi servite la barul restaurantului în timpul programului de masă (mic dejun 07:30 – 09:30 / dejun 12:30 – 14:30/ cina 19:30 – 21:30) și la barul de pe terasă, în timpul mesei pentru care s-a optat la check-in. După terminarea programului de masa ales la check-in, nu se vor mai servi băuturi pentru acest tip de pachete.
-Acces gratuit la locurile de joacă situate în complex si pe plaja acestuia;
-Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
-Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a două sezlonguri și o umbrelă pentru fiecare cameră
-Acces gratuit la internet wi-fi în complex (camere, recepție, restaurante, bar) și pe plaja acestuia.

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ:
-Cazare cu mic dejun – în regim bufet;
-Băuturi non-alcoolice incluse doar în timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masa/carbogazoasă.
-Acces gratuit la locurile de joacă situate în complex si pe plaja acestuia;
-Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja;
-Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a două sezlonguri și o umbrelă pentru fiecare cameră
-Acces gratuit la internet wi-fi în complex (camere, recepție, restaurante, bar) și pe plaja acestuia.

Facilitati copii:
RO (in camera dubla standard/superior/economic cu 2 adulti):
2 adulti + 1 copil (0- 10 ani neimpliniti)
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 50% din pachetul achizitionat de adult.
2 adulti + 1 copil ( 10-15 ani)
– copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar
2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 10 ani neimpliniti si 1 copil 10 -15 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii (0- 10 ani neimpliniti)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 50% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii (10 - 15 ani)
– primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
A 3-a persoana adulta sau copil peste 16 ani va achita 100% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.

(in apartament cu 2 adulti):
2 adulti + 1 copil (0- 10 ani neimpliniti)
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
2 adulti + 1 copil ( 10-15 ani)
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 10 ani neimpliniti si 1 copil 10 -15 ani)
– ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
2 adulti + 2 copii (0- 10 ani neimpliniti)
– ambii copii beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
2 adulti + 2 copii (10 - 15 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
A 3-a persoana adulta sau 1 copil peste 16 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in apartament cu 2 adulti.


(in camera family cu 2 adulti):
2 adulti + 1 copil (0- 10 ani neimpliniti)
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar.
2 adulti + 1 copil ( 10-15 ani)
– copilul va achita 70% din suplimentul de demipensiune/all inclusive.
2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 10 ani neimpliniti si 1 copil 10 -15 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din suplimentul de demipensiune/all inclusive.
2 adulti + 2 copii (0- 10 ani neimpliniti)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 50% din suplimentul de demipensiune/all inclusive.
2 adulti + 2 copii (10 - 15 ani)
– ambii copii achita 70% din suplimentul de demipensiune/all inclusive.
A 3-a persoana adulta sau copil peste 16 ani va achita 100% din suplimentul de demipensiune/all inclusive in camera cu 2 adulti.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences