4 stele

City

 Satu Mare | Maramures | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii City, Satu Mare, Maramures, Romania

Hotel City

Situat la doar 500 de metri de centrul orasului, Hotel Satu Mare City ofera camere elegante, cu WiFi gratuit in Satu Mare, precum si o zona de wellness. Toate camerele sunt izolate fonic si orientate spre curtea hotelului.Satu Mare City Hotel a fost construit in perioada 2007 - 2010 in centrul orasului Satu Mare, fiind singurul hotel de patru stele din judetul Satu Mare. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor camere generoase , restaurant pentru mic dejun, bar, sala de conferinte, sala de fitness, masaj, garaj subteran si parcare supraterana.
Satu Mare City Hotel este primul din oras ce ofera o gama larga de servicii pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare.
Satu Mare City Hotel este situat in inima centrului de afaceri si cumparaturi al orasului, in apropierea centrelor de interes istoric, cultural si financiar.
Satu Mare City Hotel are 39 camere si apartamente de lux, cu vedere spre parcul hotelului. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire individual reglabile, sistem de inchidere electronic, seifuri, TV cu programe locale si internationale prin cablu, telefon direct, acces internet WiFi si prin cablu, minibar si uscator de par. Hotelul este destinat nefumatorilor.


Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences