Romania Predeal Manor Ski Hotel (fosta Cabana Schiorilor )

3 stele

Manor Ski Hotel (fosta Cabana Schiorilor )

 Predeal | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Manor Ski Hotel (fosta Cabana Schiorilor ), Predeal, Romania

Hotel Manor Ski Hotel (fosta Cabana Schiorilor )

Predealul ramane una dintre destinatiile turistice preferate ale romanilor si nu numai.Multi romani abia acum incep sa descopere frumusetile unice in Europa ale Carpatilor, armonia peisajelor, linistea dar si energia pe care ti le ofera o excursie pe pamanturile natale.
In acest cadru natural de exceptie, Manor Ski Hotel *** este gazda unei vacante perfecte, fie ca preferati linistea si intimitatea sau distractia si aventura.
Unitatea de cazare are o pozitionare excelenta, fiind situat la baza partiei de schi Clabucet Sosire si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei.
Echipa noastra este formata din personal de servire atestat.
Ospitalitatea, grija si atentia pentru fiecare detaliu sunt elementele la care am tinut intotdeauna si care ne readuc, an de an, oaspetii nostri fideli.
ManorSki Hotel inseamna armonie, confort, stil si eleganta intr-un cadru natural de o frumusete salbatica neatinsa. Toate cele 23 de camere de cazare , din care 21 camere duble si 2 suite, asigura un confort de 4 stele, fiind completate de ultimele inovatii in materie de servicii de gazduire.
Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotarile necesare pentru a asigura un confort maxim turistilor care poposesc la noi, in vacanta sau in interes de afaceri.
Toate camerele dispun de internet wireless gratuit,minibar, televiziune prin cablu si grup sanitar propriu.
Cu o capacitate de 80 de locuri, restaurantul nostru va asteapta sa va bucurati de bucate alese intr-o ambianta placuta,calda, primitoare. Eleganta detaliilor decorative, ospitalitatea gazdelor si maiestria bucatarilor nostri fac din restaurantul Manor Ski Hotel locul ideal pentru o cina deosebita, intr-un cadru stilat si in acelasi timp, confortabil.




Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

NOUTĂȚI

Articole blog Predeal

Update cookies preferences