Bulgaria Lozenets OASIS BEACH CLUB

4 stele

OASIS BEACH CLUB

 Lozenetz | Lozenets | Bulgaria

Alege date călătorie Modifică

Detalii OASIS BEACH CLUB, Lozenetz, Lozenets, Bulgaria

Hotel OASIS BEACH CLUB

Descriere hotel
Localizare: Hotelul Oasis Beach Club este situat in statiunea Lozenets, pe plaja, la 800 de metri de centrul statiunii si la 65 km sud de orasul Burgas. Plaja are certificare Blue Flag.
Hotelul a fost construit in 2011 si renovat in 2019. Este compus din 6 cladiri cu 5 etaje si mai multe lifturi.




Camere hotel
Camere: Junior Suite: aprox. 40-45 mp, pat dublu, balcon mobilat, aer conditionat, chicineta cu vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, fierbator, cuptor, fier de calcat, TV satelit, frigider, baie cu dus si uscator de par, prosoape, Internet Wireless gratuit, gresie pe jos. Apartament cu 1 Dormitor: aprox. 70-80 mp, 1 dormitor cu 1 pat dublu si 1 living cu canapea extensibila, balcon mobilat, aer conditionat, chicineta cu vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, fierbator, cuptor, fier de calcat, TV satelit, frigider, baie cu dus si uscator de par, prosoape, Internet Wireless gratuit, gresie pe jos. Apartament cu 2 Dormitoare: aprox. 125-145 mp, 2 dormitoare si 1 living cu canapea extensibila, balcon mobilat, aer conditionat, chicineta cu vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, fierbator, cuptor, fier de calcat, TV satelit, frigider, baie cu dus si uscator de par, prosoape, Internet Wireless gratuit, gresie pe jos.


Facilitati hotel
Facilitati: restaurant, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, centru Spa contra cost cu piscina interioara, hamam, fitness, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, masaj, Internet Wireless gratuit in tot hotelul, activitati sportive, teren de tenis, tenis de masa, jocuri, loc de joaca pentru copii, club de noapte. Animalele de companie nu sunt acceptate. Parcare: pazita, limitata si nepazita si nelimitata.



Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences