Romania Oltenia HOTEL TISA AURORA

3 stele

HOTEL TISA AURORA

 Baile Olanesti | Oltenia | Romania Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii HOTEL TISA AURORA, Baile Olanesti, Oltenia, Romania

Hotel HOTEL TISA AURORA

Hotel Tisa Aurora este un hotel de 24 de camere, situat in Baile Olanesti, chiar langa centrul de agrement TISA Spa Resort.

Camerele sunt moderne si complet echipate. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie, balcon, uscator de par, mini-racitor, fierbator.
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280 metri distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort. La receptia Hotelului Aurora puteti achizitiona bauturi racoritoare, bere, snack-uri ambalate

Descriere camere:
24 de camere duble. Camere duble cu posibilitatea de cazare a 2 adulti, sau a doi adulti cu 1-2 copii (copii cazati pe paturi pliente)

Atractii turistice:
TISA Spa Resort www.sparesort.tisa.ro, aleea izvoarelor, Izvorul 24

Servicii masa:
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280 metri distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități HOTEL TISA AURORA, Baile Olanesti, Oltenia, Romania

Bar
Bathroom
Cable/Satellite TV
Free parking
Terrace
TV in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
aqua park
Luggage storage
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Smoking area
Heating
Credit card accepted

Localizare HOTEL TISA AURORA, Baile Olanesti, Oltenia, Romania

Update cookies preferences