5 stele

Vega

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Vega, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel Vega

Profil: Confort

Info: Dupa un amplu proces de renovare si modernizare, Hotelul ,,Vega' din Mamaia a fost deschis in anul 2008, fiind clasificat la categoria de 5 stele. Hotelul este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, la cativa pasi de plaja. Hotelul ,,Vega' se afla la doar 5 km de Constanta si la 30 km de aeroportul international ,,Mihail Kogalniceanu'.



Camere: Hotel Vega Mamaia cuprinde 36 de camere matrimoniale, 27 de camere cu doua paturi, 7 camere duble superioare, 17 camere family, 6 apartamente Junior, 15 apartamente Senior. Toate camerele au instalatie de climatizare, internet, minibar, seif, LCD, grup sanitar cu cabina dus si uscator de par.
Camerele duble standard cu balcon au 1 pat matrimonial iar numarul maxim de persoane admis in acest tip de camera este de 2 adulti si 1 copil indiferent de varsta, fara amplasarea unui pat suplimentar. Suprafata: 26 mp.
Camerele duble standard fara balcon au 2 paturi separate care se pot uni la cerere. Capacitatea maxima admisa este de 2 adulti si 1 copil, pentru care se poate solicita pat suplimentar. Suprafata: 30 mp.
Camerele duble superioare nu au balcon, dar sunt mai spatioase si au un pat matrimonial si o canapea neextensibila. Una dintre aceste camere este prevazuta cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Capacitatea maxima admisa este de 2 adulti si 1 copil indiferent de varsta sau 3 adulti. Suprafata: 39 mp.
Camerele family sunt formate dintr-o camera matrimoniala cu balcon si o camera de tip twin fara balcon care comunica printr-o usa. Capacitatea maxima admisa este 4 adulti. Suprafata: 54 mp.
Apartamentele Junior au vedere laterala la mare si sunt formate dintr-un living cu o canapea extensibila, chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela) si un dormitor cu pat matrimonial. Numarul maxim de persoane admis in apartamente este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil. Suprafata: 57 mp.
Apartamentele Senior ofera vedere frontala la mare si sunt formate dintr-un living cu canapea, chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela) si un dormitor cu pat matrimonial. Capacitatea maxima admisa este de 2 adulti (si 1 copil acolo unde exista canapeaua fixa pentru dormit). Suprafata: 65 mp.



Restaurante:
Restaurant Akolade - este unul dintre cele mai elegante restaurante din Mamaia si Constanta. Cu o capacitate de 220 locuri in interior si 120 locuri pe terasa, Akolade este restaurantul unde va rasfatam cu preparate delicioase din bucataria internationala.
Restaurant Shanti - pana unde ai merge pentru a gasi Paradisule Ai cauta fericirea absoluta in linistea unui templu din Orientul Indepartat sau satisfactia simturilor intr-o bucatarie rustica. Raspunsul este simplu, iar Nirvana mai aproape decat crezi. Trupul si Spiritul sunt unul si, uneori, tot ce au nevoie este un fel de mancare divina, gatita cu pasiune. Nu la capatul pamantului, ci chiar la Marea Neagra, la Restaurant SHANTI, in hotel Vega din Mamaia.
Violet Lounge este sky-barul situat la etajul 8 al hotelului Vega din Mamaia, Constanta si este locul in care va puteti bucura de o priveliste panoramica asupra statiunii Mamaia si a Marii Negre. Eleganta acestui bar o dau bauturile fine, vinurile vechi, trabucurile si nu in ultimul rand, atmosfera relaxanta a muzicii ambientale. Pentru ca Vega este o stea, iar noptile de vara la mare invita la privit cerul, barul este dotat cu un telescop de ultima generatie, cu care puteti admira constelatiile de pe bolta cereasca. La sky barul din incinta hotelului Vega veti descoperi un cocktail lounge cu totul special in peisajul locatiilor exclusiviste pe care le-ati mai vizitat.

MASA: restaurant Akolade 5*, mic dejun bufet suedez, pranz in sistem bufet sau a-la-carte, cina in sistem a-la-carte.
Dress code restaurant Akolade si Shanti:
Din respect pentru dumneavoastra, accesul la restaurantele hotelului este permis doar oaspetilor care respecta o tinuta decenta tinand cont de indicatiile aflate la intrarea in restaurant (ex. nu este permis accesul in costum de baie; la cina se impune o tinuta eleganta, se accepta doar pantaloni lungi pentru domni; etc).
Informatii restaurant:
Program mic dejun Akolade: 07:00 a 10:00
Program Akolade: 07:00 a 00:00
Program Shanti: 16:00 a 00:00.
Pentru servirea mesei in camera exista disponibil la orice ora serviciul de room service. Nu este permis accesul incamera cu mancare de la bufetul de mic dejun sau pranz.

Plaja privata certificata blue flag:

Vega Vintage Beach este certificata de catre organismul international aBlue Flaga inca din anul 2007, inainte de deschiderea hotelului (2008), cand a devenit si prima plaja certificata Blue Flag din Romania. Plaja Vega Vintage Beach delimiteaza un spatiu special amenajat pentru oaspetii hotelului, cu 250 de sezlonguri si umbrele de cea mai buna calitate. Am ales de asemenea cele mai gustoase cocktailuri si muzica de cea mai buna calitate de care va puteti bucura pe plaja sau la Vega Vintage Bar. Pe plaja privata a hotelului Vega veti obtine bronzul dorit, dar veti putea alege si dintre modalitatile mai dinamice de a va petrece concediul la mare: pe langa terenuri de sport, salupe, hidrobiciclete, ski-jet-uri si echipamente de schi acvatic fac parte din sectorul de agrement nautic al plajei hotelului Vega.
Vega Vintage Bar este bijuteria hotelului Vega, o locatie de vis pe plaja din Mamaia, o oaza de intimitate si relaxare pentru oaspetii nostri. Inainte de a incepe distractia in cluburile renumite din statiunea Mamaia, va recomandam sa ajungeti la barul de pe plaja Vega Vintage Beach. Aici veti gasi muzica de atmosfera lounge si cocktailuri preparate de barmanii nostri cu atentia cuvenita unei bauturi sinonime cu o vara incendiara in culori exotice. La Vega Vintage Bar reinviem o traditie demult pierduta pe litoralul romanesc, cea a cafelei turcesti preparate la nisip, cu savoarea sa catifelata ce va invita intr-o calatorie in lumea simturilor si aromelor de altadata. Vega Vintage Bar este un spatiu magic, nascut din pasiunea de a va oferi experienta unui sejur in Mamaia la superlativ si de a crea pentru dumneavoastra, oaspetii nostri, un loc fermecator, rupt de cotidian.



Servicii gratuite: sezlong, prosop, umbrelute, acces piscina, parcare, internet wireless la parterul hotelului si prin cablu in camere, kindergarden, fitness gym

Servicii cu plata: inchirieri masini, spalatorie, minibar, servicii Tulip beauty & Spa Rituals (exceptand jacuzzi si sauna), servicii restaurant care nu sunt incluse in tariful de cazare, babysitting
Tulip Spa Rituals este un salon spa dedicat relaxarii trupului si mintii, aflat la primul etaj al hotelului Vega din Mamaia. Aici te poti destinde in stil oriental: iti oferim o experienta unica, cu aroma de Eucalipt, in Hammam, relaxarea totala o vei simti in sauna finlandeza, bucurandu-te de cromoterapie si peretele cu sare de Himalaya iar jacuzzi-ul este perfect pentru a-ti recapata tonusul.
Clientii hotelului vor trebui sa depuna la receptie o garantie pentru extraservicii.

Nu se accepta animale de companie.
In perioada 01.06 - 26.08 nu este permis check-in sau check-out in ziua de sambata.
In interiorul hotelului, inclusiv restaurante si baruri, nu este permis fumatul si accesul cu animale de companie.




Facilitati copii: Copiii gasesc poate cea mai mare placere in vacantele petrecute la mare. Familiile cu copii beneficiaza de numeroase facilitati in hotelul Vega, printre care amintim si prioritatea acestora la cazare mai devreme de ora anuntata de check-in, in limita disponibilitatii.










Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences