2 stele

COSMOS

 Eforie Sud | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii COSMOS, Eforie Sud, Litoral Romania, Romania

Hotel COSMOS

Localizare: Hotelul Cosmos, este amplasat pe faleza statiunii Eforie Sud, intr-una dintre zonele cele mai cautate ale statiunii. Pozitia privilegiata face ca toate camerele sa fie cu vederea la mare, zona este linistita, iar apropierea plajei constitue un avantaj pentru cei care cauta acest hotel. Hotelul a fost renovat complet in 2016, iar faleza a fost reabilitata in 2021.
Descriere: Hotelul Cosmos pune la dispozitie, camere foarte spatioase dotate cu televiziune prin cablu, wi-fi in incinta, frigider, aer conditionat, balcon si baie proprie. Hotelul fiind amplasat pe faleza aveti asigurata si parcarea. Toate camerele au vedere la mare iar mobilierul este nou.
Hotelul Cosmos va asteapta cu un restaurant, sala de conferinte iar pentru iubitorii de piscina va puteti delecta la piscina alaturata a hotelului Edmond, hotel care face parte din acelasi complex.

Cazare: Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor, minibar, internet wi-fi.
Camera dubla economic are 14 mp si vedere stradala. Este dotata cu 2 paturi de o persoana si nu are balcon sau aer conditionat.
Camera dubla standard are 14 mp si vedere stradala. Este dotata cu 2 paturi de o persoana si nu are balcon . Au in dotare aer conditionat.
Camera tripla are 20 mp si vedere la curtea interioara. Este dotata cu 3 paturi de o persoana si nu are balcon sau aer conditionat.
Camera dubla superioara are 28 mp si este amenajata cu un pat matrimonial si o canapea extensibila sau inca un pat de o persoana, baie, 2 balcoane cu vedere la mare. Are aer conditionat. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Camera dubla cu balcon are 14 mp. Este dotata cu balcon cu vedere la curtea interioara, aer conditionat si 2 paturi de o persoana.
Camera dubla cu vedere la mare 14 mp. Este dotata cu balcon cu vedere mare, aer conditionat si pat matrimonial.
Semi-apartamentul are 28 mp si este format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie. Este dotat cu aer conditionat si Nu are balcon. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Apartamentul standard are 28 mp si este format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie si 2 balcoane cu vedere laterala la mare. Este dotat cu aer conditionat. Capacitate de cazare: 4 persoane.
Apartamentul Premium are 28 mp si este format din living cu 2 canapele extensibile, dormitor cu pat matrimonial, baie si 2 balcoane cu vedere la mare. Este dotat cu aer conditionat. Capacitate de cazare: 6 persoane.

Meniul la restaurant este prestabilit, respectiv meniul zilei.


Facilitati: Hotel Cosmos pune la dispozitia turistilor camere spatioase amenajate cu televizor, minibar, aer conditionat, internet wi-fi, balcon, parcare, baza de tratament, sala de conferinte, piscina la hotelul Edmond. Unitatea accepta animale de companie de talie mica , contra unei taxe.

Baza de tratament: Turistii pot beneficia de peste 20 de tipuri de tratamente in Baza de Tratament Cosmos, pe care hotelurile Edmond si Cosmos o impart. Astfel, aici se pot face proceduri special concepute pentru afectiuni reumatice si de recuperare, infrumusetare si relaxare sau sportivi.
Astfel, sunt disponibile urmatoarele proceduri: impachetari, masaj sau bai cu namol, reflexoterapie, electroterapie, terapie cu ultrasunet, magnetoterapie, laser terapie, unde scurte, criolipoliza, pressoterapie, cryo thermo, dus subacval, sauna cu ozon, kinetoterapie, masaj, bai galvanice, parafina, test de osteoporoza, terapii oxigen cu ioni negativi, vacuum intermitent, shockwave, tecar etc.





Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences