3 stele

Alma

 Mamaia | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Alma, Mamaia, Litoral Romania, Romania

Hotel Alma

.Info: Hotel Alma 3 stele este un hotel nou, deschis in anul 2013. Este situat in zona sudica a statiunii, langa hotel Del Mar si la doar 2 minute de mers pe jos de Satul de Vacanta sau Aqua Magic.
Descriere: Hotel Alma este un hotel micut, cu doar 24 de camere (21 camere duble, 3 camere single) si un apartament, fapt care asigura oaspetilor sai intimitate intr-o statiune atat de aglomerata cum este Mamaia.
Spatiile de cazare sunt amenajate modern, cu mobilier nou, televizor, minibar, aer conditionat si internet.

Camere: Hotel Alma dispune de o capacitate de cazare de 24 camere duble si un apartament. Toate camerele dispun de dotri si facilitti ce indeplinesc pan si cele mai exigente cerinte de confort.
Camerele au balcon, acces Wi-Fi gratuit, TV prin cablu, mini frigider, baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, birou. Unele camere au si balcon.Camerele sunt dotate cu aer conditionat.

Masa: Pentru servirea mesei, Hotel Alma are in dotare un restaurant cu terasa.
Restaurantul Hotel Alma reprezint un local cu elegant si stil, un loc primitor unde te poti relaxa impreun cu prietenii si familia indiferent de perioada anului.
Activitatea restaurantului din extrasezon permite organizarea de evenimente speciale si petreceri cu diferite ocazii importante pentru tine si cei dragi. Organizm nunti, botezuri, aniversri, petreceri private si tematice, etc.
Cu o capacitate de 70 de persoane, restaurantul Hotel Alma te asteapt s petreci seri de neuitat si momente deosebite in care s beneficiezi de servire si ospitalitate ca la carte.
In fiecare zi se ofer mic dejun continental si tip bufet.


Facilitati:
Este disponibila o parcare cu un numar lmitat de locuri. De asemenea internetul wi-fi este disponibil in toate spatiile hotelului.


Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 6.99 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar;
- 7 - 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, dar achita micul dejun integral (40 lei/ zi);
- peste 12 ani achita 160 lei/ zi, contravaloarea patului suplimentar si a micului dejun.

NU SE ACORDA MAI MULT DE UN PAT SUPLIMENTAR INDIFERENT DE TIPUL CAMEREI




Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences