Bulgaria Byala Byala Beach Resort

4 stele

Byala Beach Resort

 Byala | Byala | Bulgaria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Byala Beach Resort, Byala, Byala, Bulgaria

Hotel Byala Beach Resort

Situată pe malul mării, în Byala, Byala Beach Resort este o proprietate de 4 stele care beneficiază de plajă privată, piscină în aer liber și centru spa cu o gamă variată de servicii. In plus, Byala Beach Resort oferă și sală de fitness. Activitățile de agrement din timpul zilei și programele de divertisment de seară satisfac gusturi diverse. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Byala Beach Resort dispune de 125 camere. Camerele oferă faciliățile necesare pentru un sejur relaxant: aer condiționat, televizor, seif. Serviciul Wi-fi este disponibil în camere contra cost. Oferind mai mult spațiu de relaxare, camerele au balcon mobilat cu vedere la mare. Baia este prevăzută cu cadă sau duș și uscător de păr. Curățenia se asigură zilnic. La proprietate există unități de cazare care au chicinetă dotată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. In plus, acestea oferă zonă de luat masa și cuptor cu microunde. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane. Proprietatea are în ofertă și camere pentru nefumători.

Masa poate fi servită în stil bufet sau à la carte într-unul dintre cele 2 restaurante de la Byala Beach Resort. Oaspeții au la dispoziție preparate culinare din bucătăria internațională. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Cele 2 baruri de la Byala Beach Resort, dintre care unul la piscină, oferă zilnic o mare varietate de băuturi alcoolice și răcoritoare.

Byala Beach Resort are un centru wellness/spa unde oaspeții pot beneficia de masaj și relaxare în saună sau la baia cu aburi. Sunt disponibile de asemenea în cadrul faciliăților spa cadă cu hidromasaj și baie turcească. Serviciile de coafor întregesc oferta variată de servicii pe care le propune proprietatea. Oaspeții au la dispoziție piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar unde se pot relaxa în compania unei băuturi alcoolice sau răcoritoare. În cadrul proprietatății există o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

Activitățile de agrement de la proprietate sunt variate și satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot juca tenis de masă, darts, biliard. Oaspeții cazați la Byala Beach Resort se pot bucura de seri cu muzică live. În anumite seri există cine tematice.

Iubitorii de sport pot practica la proprietate aerobic și fitness. Călătorii activi au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Facilitățile pentru juniori fac ca Byala Beach Resort să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. Clubul pentru copii, dotat cu jocuri, cărți și muzică propune programe de animație și activități pe diverse teme. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Pentru cei mai mici Byala Beach Resort oferă cărucioare.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: lift și cameră pentru bagaje. Serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie sunt disponibile de asemenea.

Proprietatea oferă plajă privată cu nisip. Șezlongurile și umbrelele de plajă sunt gratuite.

Byala Beach Resort se află la 2 km de Orașul Byala și la 41 km de Aeroportul Varna. Proprietatea poate organiza transfer la cerere, contra cost, de la sau la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Byala Beach Resort sunt: Belite Skali - 1,3 km, Rezervația naturală Kamchia - 16,0 km, Happy Land - 18,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Ambrosia - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Byala Beach Resort, Byala, Byala, Bulgaria

Terasă
Aer condiționat
Grădină
Tenis de masă
Lift
Camere pentru nefumători
Sală de fitness
Schimb valutar
Închirieri auto
Fitness
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Plajă cu nisip
Plajă privată
Club pentru copii
Bufet pentru copii
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Meniu à la carte
Piscină cu vedere panoramică
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Animatori
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bancomat
Solar - cu plata
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Cadă cu hidromasaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Cărucioare
Canale TV pentru copii
Wi-Fi camere - cu plata
Mic dejun tip bufet
Plajă - la 50 m
2 baruri
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Coafor - cu plata
Aerobic
Parcare la proprietate
Seri cu cină tematică
Darts - cu plata
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Cuptor cu microunde
Zonă de luat masa
Chicinetă
Cuptor

Localizare Byala Beach Resort, Byala, Byala, Bulgaria

Update cookies preferences