Bulgaria KRANEVO EFFECT ALGARA BEACH

4 stele

EFFECT ALGARA BEACH

 Kranevo | KRANEVO | Bulgaria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii EFFECT ALGARA BEACH, Kranevo, KRANEVO, Bulgaria

Hotel EFFECT ALGARA BEACH

Amplasată în Kranevo, această proprietate de 4 stele are zonă de plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare In plus, Effect Algara Beach oferă și teren de tenis. Activitățile de agrement din timpul zilei și programele de divertisment de seară satisfac gusturi diverse. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge, închirieri auto. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Effect Algara Beach dispune de 158 camere. Camerele oferă faciliățile necesare pentru un sejur relaxant: aer condiționat, televizor cu canale prin satelit, seif. Ele au de asemenea în dotare o cană-fierbător pentru preparare ceai sau cafea. Serviciul de room-service este disponibil pentru cei care doresc să comande în cameră masa sau diverse băuturi. Serviciul Wi-fi este disponibil în camere gratuit. Baia este prevăzută cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite. Oferind mai mult spațiu de relaxare, camerele au balcon mobilat cu vedere la mare. Curățenia se asigură zilnic. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane. Proprietatea are în ofertă și camere pentru nefumători.

Masa poate fi servită în stil bufet sau à la carte într-unul dintre cele 3 restaurante de la Effect Algara Beach. Oaspeții au la dispoziție preparate culinare din bucătăria locală și internațională. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Barul de la Effect Algara Beach oferă zilnic diverse băuturi alcoolice și răcoritoare. In plus, clienții au la dispoziție un snack-bar unde pot avea gustări ușoare.

La Effect Algara Beach oaspeții pot beneficia de servicii de masaj. Oaspeții au la dispoziție piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare unde pot petrece momente de relaxare alături de familie și prieteni.

Activitățile de agrement de la proprietate satisfac gusturi diverse. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții pot opta pentru tenis de masă sau darts. O altă opțiune de petrecere a timpului liber la proprietate este tirul cu arcul. De-a lungul zilei, echipa de animatori de la proprietate este prezentă cu diverse momente de entertainment. Seara, oaspeții cazați la Effect Algara Beach se pot bucura de spectacole cu muzică live, seri de proiecție film și alte show-uri interesante. În anumite seri există show-uri stand-up comedy, karaoke sau cine tematice.

Pentru iubitorii de sport proprietatea oferă diverse activități: aerobic, fitness, volei, fotbal, baschet. Oferta de activități sportive este completată de yoga și tenis de câmp. Călătorii activi au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice sau de a merge în tururi cu bicicleta.

Facilitățile pentru juniori fac ca Effect Algara Beach să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii, prevăzută cu tobogane cu apă sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. La proprietate copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Effect Algara Beach oferă cărucioare.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: lift, cameră pentru bagaje, seif și Tv în spațiile comune. Serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie sunt disponibile de asemenea.

Proprietatea oferă plajă privată cu nisip. Șezlongurile, umbrelele și prosoapele de plajă sunt gratuite.

Effect Algara Beach se află la 25 km de Orașul Varna și la 35 km de Aeroportul Varna. Proprietatea poate organiza transfer la cerere, contra cost, de la sau la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Effect Algara Beach sunt: Black Sea Ice Arena - 700 m, Baltata - 2,3 km, Aqua Park Albena - 3,3 km.


Restaurante:
Algara - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Oresha - Bucătărie: locală, Meniu: à la carte
Mirage - Bucătărie: libaneză, Meniu: à la carte

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități EFFECT ALGARA BEACH, Kranevo, KRANEVO, Bulgaria

Terasă
Aer condiționat
Grădină
Tenis de masă
Snack bar
Bar
Lift
Camere pentru nefumători
Prosoape pentru piscină
Schimb valutar
Închirieri auto
Seif
Piscină exterioară
Fitness
Cameră pentru bagaje
Karaoke
Concierge
Piscină pentru copii
Plajă cu nisip
Plajă privată
Darts
Teren de tenis
Volei pe plajă
Magazine
Fotbal
Magazin de suveniruri
Baschet
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Meniu à la carte
3 restaurante
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Cărucioare
Prosoape de plajă
Tir cu arcul
Muzică/ spectacole live
Aqua Aerobic
Aerobic
Tv în spațiile comune
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Jocuri și puzzle-uri
Fierbător
Parcare la proprietate
Seri cu cină tematică
Toaletă cu mânere
Yoga
Închiriere echipament tenis - cu plata
Proiecție film
Tenis de câmp
Tobogane cu apă
Bingo
Plajă - la 60 m
Stand-up comedy
Spa/ Wellness

Localizare EFFECT ALGARA BEACH, Kranevo, KRANEVO, Bulgaria

Update cookies preferences