Grecia Evia Negroponte Resort

5 stele

Negroponte Resort

 Evia | Evia | Grecia

Alege date călătorie Modifică

Detalii Negroponte Resort, Evia, Evia, Grecia

Hotel Negroponte Resort

Situată pe malul mării, în Eretria (Evia), Negroponte Resort este o proprietate de 5 stele care beneficiază de plajă privată, piscină interioară și piscină exterioara. In plus, Negroponte Resort oferă sală de fitness și teren de tenis. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Negroponte Resort dispune de 100 camere. Camerele oferă faciliățile necesare pentru un sejur relaxant: aer condiționat, televizor cu canale prin satelit, seif. Ele au de asemenea în dotare minibar și un aparat pentru preparare cafea. Serviciul de room-service este disponibil pentru cei care doresc să comande în cameră masa sau diverse băuturi. Oferind mai mult spațiu de relaxare, camerele au balcon mobilat cu vedere la mare sau la grădină. Baia este prevăzută cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci. Curățenia se asigură zilnic.

Negroponte Resort pune la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Oaspeții au la dispoziție preparate culinare din bucătăria grecească. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Cele 2 baruri de la Negroponte Resort oferă zilnic o mare varietate de băuturi alcoolice și răcoritoare.

Negroponte Resort are un centru wellness/spa unde oaspeții pot beneficia de servicii de masaj și de relaxare în saună. Oaspeții au la dispoziție piscină interioară și piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare unde pot petrece momente de relaxare alături de familie și prieteni.

În timpul liber oaspeții pot juca tenis de masă. De-a lungul zilei, echipa de animatori de la proprietate este prezentă cu diverse momente de entertainment.

Pentru iubitorii de sport proprietatea oferă diverse activități: fitness, volei, baschet. Tenisul de câmp completează oferta de activități sportive.

Facilitățile pentru juniori fac ca Negroponte Resort să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. Clubul pentru copii, dotat cu jocuri, cărți și muzică propune programe de animație și activități pe diverse teme. Pentru cei mai mici Negroponte Resort oferă pătuțuri.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: cameră pentru bagaje și seif. Serviciul de spălătorie este disponibil de asemenea.

Proprietatea oferă plajă privată cu nisip și pietriș. Șezlongurile și umbrelele de plajă sunt gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Elefthérios Venizélos, situat la o distanță de 100 km.

Cele mai apropiate atracții de Negroponte Resort sunt: Sfagiou Square - 2,5 km, Church of Agios Georgios Arma - 5,3 km, Sport Center of Agios Nikolaos - 10,0 km.


Restaurante:
LEVANTE - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: Bufet și à la carte

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Negroponte Resort, Evia, Evia, Grecia

Terasă
Aer condiționat
Grădină
Tenis de masă
Restaurant
Saună
Sală de fitness
Închirieri auto
Piscină interioară
Seif
Piscină exterioară
Fitness
Cameră pentru bagaje
Minibar
Piscină pentru copii
Plajă privată
Volei pe plajă
Club pentru copii
Baschet
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Meniu à la carte
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Animatori
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Teren de tenis - cu plata
Facilități călcat
2 baruri
Halat de baie, papuci
Vedere la grădină
Plajă - la 20 m
Parcare la proprietate
Facilități business - fax/ copiator - cu plata
Tenis de câmp
Birou
Plajă cu nisip/pietriș
Paturi bebeluși
Șemineu
Spa/ Wellness
Update cookies preferences