Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MITSIS RAMIRA BEACH


Descriere

Hotelul Mitsis Ramira Beach este situat pe plaja sa privată de pietriș din Psalidi, la doar 3,5 km de orașul Kos. Oaspeții au la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare gratuite pe plajă și lângă cele 2 piscine ale hotelului. Una dintre piscine are jeturi de hidromasaj integrate.Hotelul Mitsis Ramira Beach se află la 27 km de Aeroportul Kos, iar în fața hotelului există o stație de autobuz. Oaspeții beneficiază de parcare privată.

Localizare

Hotelul Mitsis Ramira Beach se află la 27 km de Aeroportul Kos, iar în fața hotelului există o stație de autobuz.

Facilitati Hotel

Hotelul Mitsis Ramira Beach este situat pe plaja sa privată de pietriș din Psalidi, la doar 3,5 km de orașul Kos. Oaspeții au la dispoziție șezlonguri și umbrele de soare gratuite pe plajă și lângă cele 2 piscine ale hotelului. Una dintre piscine are jeturi de hidromasaj integrate.

Hotelul Ramira pune la dispoziție un centru de sporturi nautice, un teren de mini-fotbal, un teren de sport multifuncțional și un teren de tenis. Oaspeții mai tineri au la dispoziție piscină pentru copii, loc de joacă și sală de jocuri. Echipa de divertisment organizează jocuri, spectacole și competiții. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întregul hotel.

Facilitati Camere

Camerele sunt decorate în stil contemporan și au aer condiţionat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, mini-frigider și balcon sau terasă cu mobilier de exterior. Oaspeții au la dispoziție minibar gratuit, bine aprovizionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.