Romania Covasna HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT

4 stele

HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT

 Covasna | Covasna | Romania Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT, Covasna, Covasna, Romania

Hotel HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT

Dupa modernizarea integrala Caprioara SPA Wellness Resort s-a redeschis incepand cu data de 15 august 2016. In urma unei investitii substantiale, Caprioara SPA Wellness Resort se prezinta pe piata turistica cu o infatisare complet noua a spatiilor de cazare si a celor destinate alimentatiei publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor si gusturilor unei generatii tot mai dinamice Caprioara SPA Wellness Resort ofera confort sporit in cele 263 locuri de cazare, respectiv in 119 camere duble, 17 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati si 4 apartamente.
Dotari camere minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, incalzire si aer conditionat proprii, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.


Singura baza de tratament din statiunea Covasna care va ofera posibilitatea tratamentului cu TECAR TERAPIE (terapie prin radiofrecventa) si SHOCK WAVE (terapie cu unde de soc)

TECAR TERAPIA:
Terapie non invaziva si nedureroasa. Activeaza procesele naturale de autoaparare si antiinflamatorii ajungand in straturile profunde. Singura terapie realizabila imediat dupa trauma sau in faza acuta a unui proces inflamator, reduce perioada de tratament. Tratament facial anti-aging. Efect de lifting accelerat. Efectul antirid vizibil inca de la prima sedinta. Pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea pe termen lung. Tratamentul stimuleaza productia de elasticitate si colagen. Radiofrecventa faciala este o metoda de tratament non chirurgicala, non invaziva si nedureroasa. Radiofrecventa reprezinta un tratament lipsit de riscuri (infectii sau alergii).

TERAPIE SHOCK WAVE:
Tratament non invaziv cu larga aplicabilitate in ortopedie, fizioterapie, urologie, cosmetica. Tratamentul atenueaza rapid durerea si reda mobilitatea articulara. Imbunatateste procesele metabolice din tesuturi. Accelereaza vindecarea. Trateaza simptomele de durere acuta sau cronica. Elimina celulita si reduce celulele adipoase. Undele de soc au efect curativ asupra tesuturilor fiind unicul tratament care reuseste sa stimuleze anumiti factori de crestere in celulele epiteriale. Stimuleaza productia de colagen si favorizeaza tonifierea dermei si epidermei redand pielii un aspect tonic si mai tanar.

Atractii turistice: plimbare cu mocanita, vulcanul Balta Dracului, Valea Zanelor, Cetatea, Cheile Varghisului, atelierul de fierarie de la Talisoara, cetatea Ika, Castelul contelui Kalnoky.

In ziua se ckeck in nu se efectueaza tratament.
Tratamentul balnear consta in 3 proceduri/zi la recomandarea medicului din statiune. Se asigura o consultatie medicala la sosire. Procedurile neefectuate in zilele de sambata si duminica se reprogrameaza in celelalte zile ale sejurului. Sambata se efectueaza doar mofeta si baile carbogazoase. Procedurile suplimentare se acorda contra cost, doar la recomandarea medicului balneolog din statiune, nu se pot realiza pe proprie raspundere. Este obligatorie prezentarea in statiune cu bilet de trimitere de la medic si cu cardul de sanatate. Nu se acorda tratament balnear copiilor.





Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare HOTEL CAPRIOARA SPA WELLNESS RESORT, Covasna, Covasna, Romania

Update cookies preferences