4 stele

ASTORIA MARE

 Nisipurile de Aur | Nisipurile de aur | Bulgaria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii ASTORIA MARE, Nisipurile de Aur, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel ASTORIA MARE

Situată pe malul mării, în Golden Sands, Astoria Mare este o proprietate de 4 stele care beneficiază de plajă privată, piscină interioară, piscină exterioară și centru spa cu o gamă variată de servicii. In plus, Astoria Mare oferă și sală de fitness. Activitățile de agrement din timpul zilei și programele de divertisment de seară satisfac gusturi diverse. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit.

Astoria Mare dispune de 230 camere. Camerele de la Astoria Mare oferă faciliăți pentru un sejur relaxant: aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, mochetă, seif. Serviciul Wi-fi este disponibil în camere gratuit. Baia este prevăzută cu cadă sau duș și uscător de păr. Curățenia se asigură zilnic. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane. Proprietatea are în ofertă și camere pentru nefumători.

Masa poate fi servită în stil bufet sau à la carte într-unul dintre cele 3 restaurante de la Astoria Mare. Oaspeții au la dispoziție o ofertă variată de preparate culinare din bucătăria asiatică, italiană și internațională. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Cele 3 baruri de la Astoria Mare, dintre care unul la piscină și unul în lobby, oferă zilnic o mare varietate de băuturi alcoolice și răcoritoare. Există meniuri pentru diete speciale pentru cei care au nevoi speciale de nutriție.

Astoria Mare are un centru wellness/spa unde oaspeții pot beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare și de relaxare în saună sau la baia cu aburi. De asemenea, în cadrul facilităților spa este disponibilă și baia turcească. Tratamentele faciale întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Oaspeții au la dispoziție piscină interioară și 2 piscine exterioare dotate cu șezlonguri, umbrele de soare și bar unde se pot relaxa în compania unei băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Activitățile de agrement de la proprietate satisfac gusturi diverse. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții pot opta pentru tenis de masă sau darts. De-a lungul zilei, echipa de animatori de la proprietate este prezentă cu diverse momente de entertainment. Seara, oaspeții cazați la Astoria Mare se pot bucura de spectacole cu muzică live și alte show-uri interesante. În anumite seri există cine tematice.

Iubitorii de sport pot practica la proprietate aerobic și fitness. Călătorii activi au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice precum windsurfing, caiac, schi nautic.

Facilitățile pentru juniori fac ca Astoria Mare să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. Clubul pentru copii, dotat cu jocuri, cărți și muzică propune programe de animație și activități pe diverse teme.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: lift și cameră pentru bagaje. Serviciul de schimb valutar este disponibil de asemenea.

Proprietatea oferă plajă privată. Șezlongurile, umbrelele și prosoapele de plajă sunt gratuite.

Astoria Mare se află la 24 km de Orașul Varna și la 37 km de Aeroportul Varna.

Cele mai apropiate atracții de Astoria Mare sunt: Teren de minigolf - 100 m, Nisipurile de aur - centru - 300 m, Portul de iahturi Nisipurile de Aur - 1,2 km.


Restaurante:
Restaurant nr. 1 - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant nr. 2 - Bucătărie: asiatică, Meniu: bufet
Restaurant nr. 3 - Bucătărie: italiană, Meniu: bufet

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități ASTORIA MARE, Nisipurile de Aur, Nisipurile de aur, Bulgaria

Terasă
Aer condiționat
Tenis de masă
Lift
Camere pentru nefumători
Saună
Sală de fitness
Schimb valutar
Piscină interioară
Fitness
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Plajă privată
Darts
Club pentru copii
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
3 restaurante
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Animatori
Divertisment de seară
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Prosoape de plajă
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Aerobic
Lounge SPA
Accesibil cu scaunul cu rotile
Meniuri pentru diete speciale
Tratamente faciale - cu plata
Seri cu cină tematică
Lobby bar
Parcare la proprietate - cu plata
Frigider
Meniu bufet
Balcon
Canale prin satelit
Sporturi nautice - cu plata
Aqua Aerobic
3 baruri
2 piscine exterioare
Plajă - la 20 m
Meniu à la carte
Mochetă

Localizare ASTORIA MARE, Nisipurile de Aur, Nisipurile de aur, Bulgaria

Update cookies preferences