3 stele

Atlant

 Sf. Constantin si Elena | CONSTANTIN & ELENA | Bulgaria Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Atlant, Sf. Constantin si Elena, CONSTANTIN & ELENA, Bulgaria

Hotel Atlant

Situată pe malul mării, în St Constantin and Elena, Atlant este o proprietate de 3 stele care oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. La proprietate sunt disponibile servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Atlant dispune de 35 camere. Camerele oferă faciliățile necesare pentru un sejur relaxant: aer condiționat, televizor cu canale prin satelit, seif. Ele au de asemenea în dotare minibar. În plus, serviciul de room-service este disponibil pentru cei care doresc să comande în cameră masa sau diverse băuturi. Baia este prevăzută cu duș și uscător de păr. Serviciul Wi-fi este disponibil în camere gratuit. Curățenia se asigură zilnic. Sunt disponibile camere pentru familie care au o suprafață mai mare și pot acomoda un număr mai mare de persoane. Proprietatea are în ofertă și camere pentru nefumători.

Atlant pune la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Oaspeții au la dispoziție preparate culinare din bucătăria locală. Proprietatea oferă masa la interior sau pe terasă, în aer liber. Barul de la Atlant oferă zilnic diverse băuturi alcoolice și răcoritoare.

Atlant are un centru wellness/spa unde oaspeții pot beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare și de relaxare în saună. Tratamentele faciale întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Oaspeții au la dispoziție piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare unde pot petrece momente de relaxare alături de familie și prieteni.

Facilitățile pentru juniori fac ca Atlant să fie preferat de familiile cu copii. Aceștia se pot distra în piscina pentru copii sau la locul de joacă special amenajat pentru ei. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Proprietatea oferă și alte facilități necesare pentru confortul oaspeților: lift și cameră pentru bagaje. Serviciul de schimb valutar este disponibil de asemenea.

Proprietatea are acces la o plajă publică. Șezlongurile și umbrelele de plajă sunt contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 14 km. Proprietatea poate organiza transfer la cerere, contra cost, de la sau la aeroport.

Cele mai apropiate atracții de Atlant sunt: University Botanical Garden - 900 m, Euxinograd - 1,1 km, Argisht Lift - 3,6 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: fructe de mare, locală, europeană, Meniu: Bufet și à la carte

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Facilități Atlant, Sf. Constantin si Elena, CONSTANTIN & ELENA, Bulgaria

Terasă
Aer condiționat
Grădină
Restaurant
Bar
Lift
Camere pentru nefumători
Schimb valutar
Închirieri auto
Cameră pentru bagaje
Business centre
Piscină pentru copii
Plajă cu nisip
Plajă publică
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Meniu à la carte
Minibar - cu plata
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Mic dejun în cameră
Canale TV pentru copii
Mic dejun tip bufet
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Meniu pentru copii - cu plata
Plajă - la 190 m

Localizare Atlant, Sf. Constantin si Elena, CONSTANTIN & ELENA, Bulgaria

Update cookies preferences