Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Split Croatia

Prezentare Split Croatia

Split este un oraș istoric cu patrimoniu cultural bogat, dar este și un oraș de coastă cu plaje frumoase, aproape de centrul orașului. Când vizitarea obiectivelor turistice v-au obosit, mergeți la plajă pentru a savura soarele și pentru a vă bucura de apă. Dacă sunteți un fan al naturii, excursiile de o zi la parcurile naționale sau vizitarea insulelor va fi cu siguranță o alegere excelentă pentru tine. Iar dacă doriți să vă relaxați și să uitați de mediul urban. Oferă o gamă largă de hoteluri, astfel încât cel mai probabil veți găsi un hotel care se potrivește preferințelor și bugetului dumne...

Citeste mai mult

Prezentare Split Croatia


Split este un oraș istoric cu patrimoniu cultural bogat, dar este și un oraș de coastă cu plaje frumoase, aproape de centrul orașului. Când vizitarea obiectivelor turistice v-au obosit, mergeți la plajă pentru a savura soarele și pentru a vă bucura de apă. Dacă sunteți un fan al naturii, excursiile de o zi la parcurile naționale sau vizitarea insulelor va fi cu siguranță o alegere excelentă pentru tine. Iar dacă doriți să vă relaxați și să uitați de mediul urban. Oferă o gamă largă de hoteluri, astfel încât cel mai probabil veți găsi un hotel care se potrivește preferințelor și bugetului dumneavoastră.

Vă rugăm schimbați data de intrare/ intoarcere și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa acest formular - Solicită o ofertă personalizată!