4 stele

HOTEL BUCHENLAND

 Gura Humorului | Romania Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii HOTEL BUCHENLAND, Gura Humorului, Romania

Hotel HOTEL BUCHENLAND

BUCHENLAND - ia o parte din sufletul bucovinean!

Hotelul este situat in centrul orasului Gura Humorului, in inima Bucovinei, statiune turistica de interes national, facand parte din statiunile cu caracter unic.
Va oferim 20 de camere elegante si un restaurant cu specific international si traditional. Camerele au fost dotate astfel incat sa va ofere tot confortul necesar pe toata durata sederii dumneavoastra.
Bucovina are comorile cele mai pretioase de la stramosii nostrii: manastirile si bisericile pentru care este cunoscuta in intreaga lume.
Numele "Bucovina" - "Tara fagilor", vine de la "Buchenland" in limba germana.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 20 de camere, cu capacitatea maxima de cazare a 44 de persoane.
8 Camere duble matrimoniale cu balcon
4 Camere duble matrimoniale fara balcon
2 Camere triple (cu pat suplimetar) cu balcon
2 Camere duble twin cu balcon
2 Camere twin fara balcon
2 Camera tripla Family twin (+ canapea capacitatea 1 adult sau 1 adult + 1 copil) fara balcon
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon comun/balcon frantuzesc sau exterior la fiecare etaj, cabina dus inchisa sau deschisa, produse igiena, halate, prosoape, slapi, minibar.

Descriere facilitati:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 20 de camere duble si triple, un restaurant international/traditional (120 locuri), terasa (40 locuri), un bar, o sala de conferinte (35 locuri)

Atractii turistice:
Vizitati Monumentele UNESCO din Bucovina: Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita si Putna.
Invatati despre cultura Bucovineana vizitand: catedrala Ortodoxa din Gura Humorului, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Oului de la Vama sau Moldovita, Ateliere de ceramica neagra din Marginea, Muzeul satului bucovinean din Suceava, Muzeul Ciprian Porumbescu.

Servicii masa:
Micul dejun, pranzul si cina se servesc in regim a la carte in restautantul hotelului care dispune de 120 de locuri pentru servirea mesei sau pe terasa hotelului care are capacitatea de 40 locuri.

Facilitati copii:
Spatiu de joaca exterior.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sala de conferinta cu capacitatea de 35 de locuri pentru care va pune la dispozitie urmatoarele dotari tehnice: TV si video, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, consumabile flipchart, internet/wireless. Optional se poate asigura instalatie de sonorizare, DJ sau decoratiuni pentru sala.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare HOTEL BUCHENLAND, Gura Humorului, Romania

NOUTĂȚI

Articole blog Gura Humorului

Update cookies preferences