3 stele

Cabana Capra

 Transfagarasan | Romania Vezi pe hartă

Alege date călătorie Modifică

Detalii Cabana Capra, Transfagarasan, Romania

Hotel Cabana Capra

Profilul hotelului: economic

Localizare: Situata la altitudinea de 1585m in golul alpin, la numai 9 km de lacul glaciar Balea, Cabana Capra 3* este usor de localizat datorita arhitecturii aparte si a amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN7C-Transfagarasan km 108, locul al doilea ca altitudine in clasamentul soselelor alpine din Romania.

Info hotel: Cabana Capra 3* a fost total reconstruita pe locatia vechii cabane. Arhitectura corespunde noilor cerinte in turism montan, dar, in acelasi timp, se integreaza perfect in frumusetea si autenticitatea imprejurimilor Transfagarasanului.
Complexul Turistic Capra 3* mai este cunoscut si sub denumirea de Cabana Paraul Capra, datorita pozitionarii sale la baza Cascadei Capra (sau Cascada Iezerului). Cascada, a carei apa provine din Lacul Capra (2241 m), isi intampina turistii atat cu cei aproximativ 40 m inaltime cat si cu racoarea divina a stropilor ei.
Complexul ofera multiple posibilitati pentru petrecerea timpului liber si pentru activitatile de team-building, principala atractie fiind reprezentata de modernul Adventure Park Capra de tipul rope course ce ofera 16 ateliere de pod suspendat,pod nepalez, puntea piratilor, tiroliene, leagane suspendate, tracking, tir cu arcul.

Camere: Complexul dispune de 56 locuri de cazare dotate cu: grup sanitar propriu, cabin de dus, televiziune prin cablu, central termic automat proprie. Unitatea dispune de un numar total de 26 de camere impartite in 3 camere single standard cu pat matrimonial, 22 de camere duble standard cu paturi twin si un apartament.

Servicii de masa: Restaurantul Cabana Capra 3*, cu o capacitate de 80 persoane, si terasa restaurantului, ce pune la dispozitie un numar de 90 locuri, va asteapta cu o bucatarie traditionala, bazata pe preparate gustoase cu specific romanesc, care poate satisface, la cerere, cele mai diverse si pretentioase gusturi. Restaurantul permite organizarea unor momente festive - aniversari, dineuri sau evenimente private.

Servicii gratuite: Receptie 24/7, informatii turistice, parcare, internet wifi in lobby si restaurant, seif la receptie, loc de joaca exterior pentru copii, gratar exterior, spatiu pentru foc de tabara.

Servicii cu plata: servicii de telefonie si fax, room service, organizare evenimente, inchiriere sala de conferinte, excursii, biliard si tenis de masa.

Acces animale: Nu este permis accesul cu animale de companie.

Atractii in zona: Trasee si drumetii montane catre cele mai inalte doua varfuri din masivul muntos Fagaras si in acelasi timp din tara: Vf. Moldoveanu si Vf. Negoiu. Principalele obiective turistice invecinate sunt: Rezervatia forestiera de la Arefu, Barajul Vidraru, Cetatea Poienari, Golul Alpin Moldoveanu Capra, Pestera de la Piscul Negru, Balea Lac, Tunelul de la cota 2040.

Facilitati copii: Copiii intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. Unitatea dispune de loc de joaca exterior pentru copii.

Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Localizare Cabana Capra, Transfagarasan, Romania

NOUTĂȚI

Articole blog Transfagarasan

Update cookies preferences