3 stele

Skiathos

 Venus | Litoral Romania | Romania

Alege date călătorie Modifică

Detalii Skiathos, Venus, Litoral Romania, Romania

Hotel Skiathos

Profil: Relaxare
Localizare: Hotelul Skiathos aflat in centrul statiunii Venus in vecinatatea hotelurilor Dana si Raluca la aproximativ 250 m fata de plaja. Este o locatie complet renovata in 2019 si oferta turistilor camere dotae corespunzator clasificarii. Se afla la o distanta mai mica de 1 km de Herghelia Mangalia. Este o locatie perfecta relaxare datorita faptului ca se afla intr-o zona foarte linistita.
Hotel Skiathos este hotelul ideal pentru vacanta de vara. Va simtiti acasa, va simtiti mai mult decat rasfatati! Renovat integral, acesta abia asteapta sa isi intamine oaspetii cu un aer nou, modern si cu tot confortul necesar. Fie ca veniti cu familia, cu prietenii, in cuplu sau singuri, hotel Skiathos este alegerea potrivita.
Va puteti bucura de gradina si de internet pe suprafata intregii proprietati.

Camere:,
Hotelul Skiathos ofer unitti de cazare de 3 stele, cu balcon.
Camerele duble sunt dotate cu pat matrimonial, TV LCD, internet wi-fi, aer conditionat, minibar, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon, mocheta.
Camerele triple au aceleasi dotari ca si camerele duble, dar au in plus 1 pat pentru 1 persoana.
Camerele de la parter nu au balcon.

Facilitti: Internat wireless, parcare publica gratuita, camera de bagaje, receptie 24h, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje, gradina.

Restaurant:
Mic dejun - bufet suedez;
Pranz si cina - in sistem bon valoric/a la carteMicul Dejun:
- copiii cu varsta de pana la 3 ani beneficiaza de mic dejun gratuit, daca parintii au optat pentru pachet cu mic dejun inclus.

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00







Vă rugăm să alegeți o dată de plecare și întoarcere pentru a vedea disponibilitățile și tarifele

Update cookies preferences