Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coasta Amalfitana - Vacante cu avion in Italia

Coasta Amalfitana - Vacante cu avion in Italia

Coasta Amalfi este una dintre cele mai renumite destinații turistice din întreaga Italie și atrage anual mii de turiști. Transportul către Coasta Amalfi este bine dezvoltat și există un serviciu regulat de transport cu autobuzul și trenuri care călătoresc spre majoritatea destinațiilor populare. În plus, există o multitudine de hoteluri de înaltă calitate, restaurante și facilități pentru ca vacanța dvs să fie uimitoare. Coasta Amalfi are niște orașe perfecte, pline de case multicolorate, cum ar fi Positano, Praiano și Amalfi. În plus, există câteva plaje ascunse absolut fantastice, plimbări d...

Citeste mai mult

Coasta Amalfitana - Vacante cu avion in Italia


Coasta Amalfi este una dintre cele mai renumite destinații turistice din întreaga Italie și atrage anual mii de turiști. Transportul către Coasta Amalfi este bine dezvoltat și există un serviciu regulat de transport cu autobuzul și trenuri care călătoresc spre majoritatea destinațiilor populare. În plus, există o multitudine de hoteluri de înaltă calitate, restaurante și facilități pentru ca vacanța dvs să fie uimitoare. Coasta Amalfi are niște orașe perfecte, pline de case multicolorate, cum ar fi Positano, Praiano și Amalfi. În plus, există câteva plaje ascunse absolut fantastice, plimbări de coastă și vile pe munte.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Sorrento, Italia
Vacante cu avion in Italia

HOTEL PANORAMA PALACE 4 recomandarea agentiei 3Pagina web wwwhotelpanoramapalaceit Localizare pe faleza inalta din oraselul Meta di Sorrento la 5 km de centrul orasului Sorrento la 50 km de aeroportul Napoli Statia de autobuz si statia de tren se afl . . .