Vila ILIATORAS este construită pe un deal chiar deasupra plajei „Mononafti” în zona Agia Pelagia. Este constituit din cinci reședințe independente. Cele patru sunt la parter, două apartamente și două garsoniere, iar la etajul superior se află suita. Toate reședințele au o priveliște uimitoare la mare și la dealurile din jur.
Hotel Website: https://iliatoras.gr/

Localizare

Acest hotel fermecător de apartamente se bucură de o poziție ridicată uimitoare în Agia Pelagia. Complexul este situat cu vedere la plajele fascinante Mononafti. Oaspeții se vor găsi la o distanță scurtă de o serie de taverne de pe litoral, care servesc mâncăruri de pește proaspăt și specialități cretane. Orașul și portul Heraklion sunt la doar 15 km. 


Facilitati Hotel
Room Service
Curatenie de 3 ori pe saptamana
Schimbați de 2 ori pe săptămână prosoapele și așternuturile (self catering), accepta animale de companie, echipamente pentru gratar.
 

Facilitati camere

aer conditionat, tv, baie privata, wifi, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, dresing, seif, uscator de par si minifrigider. 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://iliatoras.gr/) si a fact sheet-ului!• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Avion Cluj Napoca - Heraklion 2024 Cluj Napoca - Heraklion; Taxa aeroport CLJ; Avion Heraklion - Cluj Napoca 2024 Heraklion - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Iliatoras Villa, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicită ofertă